Hirdetés

Így nézne ki Robert Downey Jr. és Tom Holland a Vissza a jövőbe filmben

|

A deepfake-mágusok újra lecsaptak, aminek friss áldozatai Robert Downey Jr. és Tom Holland lettek.

Hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk a Mel Gibson-féle Mad Max: A harag útja vagy éppen a hamvaiból feltámadó James Dean hírben, a deepfake effektus vagy jelenség egyre nagyobb méreteket ölt, ami eléggé félelemkeltő. Ha már nincs biztos pont az élő-halott színész kérdésben, ha gondolkodás nélkül bekerülhet bárki egy filmbe pár gomb lenyomásával, akkor az alapjaiban tudja és fogja megváltoztatni az adott művészeti ágat - és ennek nem biztos, hogy mindenki egyaránt fog örülni. A minap egy olyan új videót látott napvilágot, amiben Vasember és Pókember, azaz Robert Downey Jr. és Tom Holland került bele az eredeti, 1985-ös Vissza a jövőbe moziba - előbbi Christopher Lloyd, utóbbi Michael J. Fox szerepében.

Hirdetés

Technikailag valóban lehengerlő, amit el tudnak érni az ilyen videókkal, ténylegesen olyan hatást keltenek, mintha más színészek játszanák el pontosan az adott karaktert. Az viszont már más kérdés, hogy ezen alkotások a kezdeti poénkodás és humorizálás után mennyire fognak szöget ütni a haszonleső producerek fejében. Hiszen így kevés büdzséből nagyobb lehet a nyereség. Persze ez a jövő zenéje, ez még elválik majd.

Szerintetek lesz káros hatása a deepfake jelenségnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.