Hirdetés

A kém, aki dobott engem - szinkronos traileren Mila Kunis kémvígjátéka

|

A hazánkban forgatott akció-vígjátékban Mila Kunis és a Saturday Night Live egyik vicces arca, Kate McKinnon próbálnak mosolyt csalni az arcunkra, miközben repkednek a golyók.

Hirdetés

Egyre több kémfilmet forgatnak kis hazánkban, ami még akkor is meglehetősen hízelgő, ha fővárosunk nem saját magát "alakítja" ezekben az alkotásokban, hanem rendszerint más városok helyszínéül szolgál. A közelmúltból ott van az Atomszőke és  Vörös veréb, régebbről pedig olyan filmek közül szemezgethetünk, mint A kém vagy éppen a Suszter, szabó, baka, kém. A listára mostantól egy újabb nevet is felvéshetünk. 

Hirdetés

Magyarországon forgatták ugyanis A kém, aki dobott engem (The Spy Who Dumped Me) című akció-vígjátékot, amelyről valószínűleg csak az nem tud, aki egy kő alatt töltötte az elmúlt hónapokat, ugyanis a média folyamatosan azzal volt tele, hogy éppen hol bukkant fel Mila Kunis és párja, Ashton Kutcher (aki egyébként nem szerepel a filmben). A sztoriban Audrey (Kunis) expasijáról kiderül, hogy a CIA-nak kémkedik, aminek következményeként a lány és legjobb barátnője, Morgan (Kate McKinnon) is belekeverednek a balhéba, kalandjaikat pedig robbanások, valamint repkedő golyók és poénok kísérik. Nézzétek meg a legelső előzetest, abból kiderül, mit várhattok a koncepciótól: 

Szinkronos:

Eredeti: 

A kém, aki dobott engem augusztus 3-án jelenik meg a külföldi mozikban, Kunis és McKinnon mellett pedig felbukkan még Justin Theroux, Sam Heughan, Gillian Anderson és Árpa Attila is. Mit gondoltok elsőre róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.