Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete 2 - traileren a szuperhős nyuszi

|

Ha az állatdokihoz vonszolt Max és a macskagyökértől bekábult Chloe nem voltak elég cukik, akkor a világmegmentősdit játszó tapsifüles biztosan az lesz.

Hirdetés

Jövő nyáron jön A kis kedvencek titkos élete 2, az Illumination pedig úgy szeretné felhívni a figyelmet az animációs folytatásra, hogy a főbb karaktereknek külön videót szentel. Max, a kutya és Chloe, a cica már kapott egy-egy saját videót, ezúttal azonban egy különleges állatkán van a hangsúly, aki az első részben még megnehezítette a többiek életét. 

Hirdetés

Hógolyó (Snowball) azonban megtalálta élete hivatását, méghozzá Superman, Batman, Pókember, Vasember és a többiek nyomdokaiba lépve, ugyanis gazdijával együtt a szuperhősködéssel ütik el az időt (a karakter eredeti hangja egyébként Kevin Hart). Csekkoljátok le a hős nyuszit: 

A kis kedvencek titkos élete 2  várhatóan 2019. július 4-én mutatkozik be a hazai mozikban és nincs kétségünk afelől, hogy az elődjéhez hasonlóan kasszát fog robbantani. Nektek eddig ki volt a kedvenc? Max, Chloe vagy Hógolyó?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.