Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete 2 - a kutya és az ő kedvenc játéka

|

A folytatás legújabb előzetese bemutatja, hogy Max mit szeret a legjobban. Persze a gazdi után.

Hirdetés

Miután kicsit többet is megtudtunk A kis kedvencek titkos élet 2 sztorijáról egy hosszabb trailerrel, az Illumination Entertainment visszatért ahhoz, hogy egy-egy állatra fókuszálva meghozzák a kedvünket az animációs filmhez. A reflektorfény újfent a főszereplő kutyusra, Maxre irányul. 

Hirdetés

Csahos ebünk tökéletesen bemutatja, hogy milyen az, amikor csak egy karnyújtásnyira, vagyis tappancsnyújtásnyira vagyunk a leghőbb vágyunktól, mégsem vagyunk képesek azt elérni, az áhított dolog pedig ebben az esetben Max kedvenc méhecskés labdája. 

A kis kedvencek titkos élete 2-t július 4-től tűzik műsorukra a hazai mozik. Nektek hogy tetszett az első rész? Moziban fogjátok nézni a folytatást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.