Hirdetés

A kis kedvencek titkos élete 2 - az új trailer a sztoriról mesél

|

Az eddigi ízelítőkben a kisállatokra fókuszáltak a készítők, ezúttal azonban röviden bemutatják, hogy mire számíthatunk a folytatás történetétől. Rengeteg nevetésre és érzelmes pillanatokra is.

Hirdetés

A 2016-os animációs film igazi kasszasiker volt, ezért nem meglepő, hogy a Chris Meledandri által vezetett Illumination Entertainment elkészítette a folytatást, amelynek rendezői székében ismét Chris Renaud (Gru, Lorax) foglalt helyet, míg a forgatókönyvért Brian Lynch (Minyonok) felelt. A stúdió a tőle megszokott módon, a karakterekre fókuszáló ízelítőkkel indította a második rész népszerűsítését, így láthattuk Max, Chloe, Gigi és Hógolyó videóját is. 

Hirdetés

Most azonban egy hosszabb előzetest kaptunk, amelyben már A kis kedvencek titkos élete 2 sztorijába engednek betekintést, tele új és visszatérő arcokkal. A nagyvároson kívül vidéken is megfordulnak a hőseink, de ott sem veszélytelenebb a helyzet, sőt. Mutatjuk a magyar szinkronos kedvcsinálót: 

Érdemes megnézni az angol változatot is, ugyanis teljesen más jeleneteket is tartalmaz és teljesen más hangulattal rendelkezik: 

A kis kedvencek titkos élete 2 július 4-én jön a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.