Hirdetés

A Kleo trailerében egy német Stasi ügynök rúgja szét a hátsókat

|

A Netflixnek köszönhetően a németek is megidézik saját rendszerváltásuk fiktív eseményeit.

Hirdetés

Talán csak a retro és nosztalgia tud vetekedni manapság a szuperhős adaptációk tematikájának népszerűségével, és ezt Hollywoodon kívül egyre több ország kezdi felfedezni. Hazánkban A besúgó, a svédeknél a Clark idézte meg a múltat, most pedig augusztusban a Kleo című sorozat fog minket visszarepíteni a '80-as, '90-es évek Németországába, melyhez trailer is dukál.

Hirdetés

A történet szerint a Stasi által foglalkoztatott Kleo 1987-ben megöl egy üzletembert Nyugat-Berlinben, hogy utána a saját ügynöksége feladja őt. A berlini fal leomlása után azonban Kleo kikerül a börtönből, és véres bosszúhadjáratba kezd volt foglalkoztatói ellen - miközben az is kiderül, hogy egy sokkal nagyobb konspiráció áll a háttérben, mint azt elsőre sejtette volna.

A főszerepben Jella Haasét láthatjuk, akivel eddig olyan filmekben találkozhatott a hazai közönség, mint a Fák jú Tanár Úr!, a Stella elrablása és a Nyílt titkok. A trailer hangulatából árad a Tarantino hangulat, ráadásul a feliratozás szerint egy "igaz történetről" van szó - ám valószínűleg ezt érdemes lesz olyan fenntartásokkal kezelni, mint a Clark sorozat "hazugságait és igazságait".

A Kleo augusztus 19-én debütál a Netflixen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.