Hirdetés

A legnagyobb showman - új trailert kapott Hugh Jackman showja

|

Hugh Jackman cilinderre és pálcára cserélte az adamantiumkarmokat.

Hirdetés

Michael Gracey a 19. század legendás showmanjéről, P.T. Barnumról készítette el első önálló filmjét Jenny Bricks (Rio 2, A férfi fán terem) és Bill Condon (A szépség és a szörnyeteg, Mr. Holmes) forgatókönyve alapján a 20th Century Fox számára, amelyben azt meséli el, hogy Barnum hogyan trombitált össze egy rakás tehetséges embert és varázsolta el velük a közönséget. Ez A legnagyobb showman című musical, amelynek dalait a Kaliforniai álom díjnyertes párosa, Benj Pasek és Justin Paul szerezték. 

Hirdetés

A címszereplőt a nagyszerű énekes és annál is tehetségesebb színész, Hugh Jackman kelti életre, aki mellett feltűnik a vásznon még Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zendaya és Zac Efron is, hogy elvarázsoljanak minket. Ehhez próbálja meghozni a kedvet a nálunk december 28-án debütáló A legnagyobb showman legújabb trailere is, amely talán már kicsit túl sokat is mutat. 

Gracey-ről mellesleg tudni kell még, hogy ő hozza tető alá az élőszereplős Naruto filmet is, amelynek forgatókönyvén a Red írói dolgoznak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.