Hirdetés

Előzetest kapott A S.H.I.E.L.D. ügynökei befejező évada

|

Hamarosan útjára indul A S.H.I.E.L.D. ügynökei hetedik és egyben utolsó szezonja, amelybe most végre bele is kukkanthatunk.

Hirdetés

Ha nem csal az emlékezetem, akkor A S.H.I.E.L.D. ügynökei az utolsó talpon maradt élőszereplős sorozat a klasszikus Marvel TV palettáján, ami május végén még meginvitál minket egy befejező évadra. Ezt követően már a Disney+ felé lesz érdemes tekintgetnie azoknak, akik sorozatos Marvel tartalmakra is vágynak a filmeken túl, hiszen immáron kizárólag a Marvel Studios szárnyai alatt készülnek ezek az alkotások. De mielőtt az első ilyen sorozat, nevezetesen a The Falcon and the Winter Soldier megérkezne, a S.H.I.E.L.D. ügynökei visszaugranak az időben, egészen 1931 New York-i színterére.

Hirdetés

A hetedik évadban visszatér Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Benett és minden más régi ismerős, hogy a jövő érdekében megváltoztassák a múltat. A S.H.I.E.L.D. ügynökei évadról évadra egyre lazábban kapcsolódott a Marvel Filmes Univerzumhoz, így valószínűsíthető, hogy a karakterek többségét utoljára láthatjuk az évad lezártával, ám a May ügynököt alakító Ming-Na Wen már utalt arra, hogy visszatérhet a későbbiekben is. Egyelőre ez még a jövő zenéje és csak annyi biztos, hogy a csapat május 27-én utolsó küldetésére indul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.