Hirdetés

A Marvel Studios átvesz minden Marvel sorozatot

|

A Marvel Filmes Univerzum régóta várt egységesítését jelenti ez a lépés, de ugyanakkor valószínűleg véglet búcsút inthetünk néhány kedvelt sorozatunknak.

Hirdetés

Mindenki nagy reményeket fűzött az első Bosszúállók film után bemutatkozott A S.H.I.E.L.D. ügynökeihez, ami egy a filmeken is túlmutató összefüggő univerzum reményével kecsegtette a rajongókat. Noha egy-egy utalással kezdetben még elhitették velünk, hogy érdemes az MFU részeként kezelni a sorozatot, néhány évadot követően azonban a két világ olyannyira eltávolodott egymástól, hogy már tudomást sem vettek a másikról. Hasonló volt a helyzet a Daredevillel és más netflixes Marvel szériákkal is, míg nem a Marvel Studios és a Marvel Television végérvényesen más utakon kezdett el járni.

Hirdetés

Mehetett volna mindez még így akár évekig, a Disney+ érkezése viszont rendet visz a káoszba. A Marvel Studios, élén Kevin Feige-val egyértelműen egy egységes univerzum megalkotására törekszik, ami csak úgy valósítható meg, ha minden a felügyeletük alatt történik. Ennek jeleként a Comic-Conon számos új Marvel sorozat került bejelentésre, amelyek mindegyike a Disney+-ra érkezik és amelyek mindegyike a Marvel Filmes Univerzum része lesz.

Az egységesítés érdekében mostantól kezdve állítólag csakis Feige részlege gyárthat majd élőszereplős Marvel sorozatokat, míg a Jeph Loeb vezette Marvel Televisionnek megmaradnak az animációs alkotások. A változás szele hamar be is köszöntött a Marvelnél, ugyanis törlésre került a Hulura tervezett Szellemlovas-sorozat, ami A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben megismert Robbie Reyes (Gabriel Luna) történetét vitte volna tovább.

Egyelőre nincs hír arról, hogy mi lesz a Cloak & Dagger vagy a Runaways sorsa, és úgy fest, hogy a hamarosan első évadát forgató Helstromot sem piszkálja a vezetés, de nem vennénk rá mérget, hogy sokáig nézhetjük még ezeket a sorozatokat. Ami Szellemlovast illeti, remélhetőleg Feige előbb-utóbb szeretné őt is beintegrálni a Marvel filmekbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.