Hirdetés

A Sonic, a sündisznó 2. új előzetese is meglovagolja a Batman hype-ot

|

Amikor lecsap a "Kék Igazság".

Hirdetés

Igazán ötletes módját választotta a Paramount a Sonic, a sündisznó folytatásának népszerűsítésére. A stúdió a minap ugyanis kiadott egy vadiúj előzetest, amelyben nem mást parodizál ki humorosan, mint a mától a mozikba kerülő új Batman filmet. A közel egyperces kedvcsinálóban Sonic a szuperhősre jellemző mély, rekedtes hangján beszél arról, hogy sok néven ismerik őt, többek között úgy is, mint a "Bosszú". A Robert Pattinson féle Denevéremberről pedig nagyon jól tudjuk az előzetesekből, hogy szeret magára így hivatkozni.

Hirdetés

A Sonic folytatásában a címszereplő az első rész végén beharangozott Tailsszel köt szövetséget, hogy még Dr. Robotnyik és új társa, Knuckles előtt megtalálják az egyik smaragdot, ami képes építeni és elpusztítani egész civilizációkat. A főbb szerepeket újfent Ben Schwartz, Tika Sumpter, Jim Carrey és James Marsden játsszák, míg Sonic legfőbb riválisa, Knuckles hangját pedig Az Öngyilkos Osztag sztárja, Idris Elba kölcsönzi. 

A film 2022. április 7-én érkezik a hazai mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.