Hirdetés

Befutott Agatha Christie Bűbájos gyilkosai minisorozatának első előzetese

|

Rufus Sewell főszereplésével érkezik az Amazon könyvadaptációja, az egyik leghíresebb krimiíró, Agatha Christie történetének feldolgozása, a Bűbájos gyilkosok.

Hirdetés

Hátborzongató hangulatú előzetest dobott ki az Amazon a március 13-an debütáló Bűbájos gyilkosokról (angol címén The Pale Horse), amely Agatha Christie 1961-es regényét dolgozza fel. A történet beindítója egy rejtélyes körülmények között meggyilkolt nő cipőjében talált névlista, amelyen főszereplőnk, Easterbrook (Rufus Sewell) neve is szerepel. Viszont a papírra körmölt személyek egymás után haláloznak el különös módon. Easterbrook nyomozásba kezd, hiszen jó okkal gyanítja, hogy ő kerül sorra legközelebb.

Hirdetés

A főszereplő Rufus Sewellt ezelőtt a hasonlóan Amazon gyártású Az ember a Fellegvárban sorozatban láthattuk négy évadon keresztül, de a sorozatban felbukkan még mellette Bertie Carvel, Sean Pertwee, Henry Lloyd-Hughes és Poppy Gilbert is. A forgatókönyvet Sarah Phelps írja, aki a Tíz kicsi katona és Az alibi minisorozatok esetében is dolgozott már fel Agatha Christie történeteket.

A moziban legutóbb a Kenneth Branagh-féle Gyilkosság az Orient expresszen Agatha Christie feldolgozást láthattuk, aminek már készülőben is van  folytatása, a Halál a Níluson.  

A Bűbájos gyilkosokról (The Pale Horse) készült kétrészes minisorozat március 13-an lesz elérhető az Amazon Prime felületén. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.