Hirdetés

Itt az élőszereplős Aladdin első előzetese

|

A Disney már az első kedvcsinálóval felcsigázott minket.

Hirdetés

Mivel döntéseit siker koronázza (lásd A dzsungel könyve vagy a Szépség és a Szörnyeteg példáját), ezért a Disney változatlanul, sőt nagyobb iramba kapcsolva folytatja a klasszikus meséinek élőszereplős feldolgozását, így a jövőben olyan adaptációkat láthatunk majd a mozikban, mint a Dumbo, Az oroszlánkirály, a Mulan vagy éppen az Aladdin, amelyet Guy Ritchie álmodott vászonra. 

Hirdetés

Korábban már megerősítették, hogy az élőszereplős Aladdin nem szolgai módon másolja majd a klasszikust, lesznek benne újdonságok és nem csupán az eredeti meséből merít majd, hanem az Ezeregyéjszaka meséiből is, de természetesen megmaradnak a dalbetétek. A főbb szerepekben Mena Massoud (Aladdin), Will Smith (Dzsini) és Naomi Scott (Jázmin) lesznek láthatóak, noha az alábbi ízelítőben egyedül a címszereplő bukkan fel: 

Az élőszereplős Aladdin 2019. május 23-án kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.