Hirdetés

Eredeti formájában is bemutatkozik Dzsini az Aladdin új kedvcsinálójában

|

Will Smith immár kéken is bemutatkozik az új képsorokban.

Hirdetés

Őszintén kijelenthetjük, hogy a Guy Ritchie vezetésével készülő élőszereplős Aladdin-film eddigi anyagai nem voltak túl meggyőzőek, talán az októberi legelső ízelítőt leszámítva, de az meg jobbára messzi tájképekkel nyűgözte le a nézőket. A nagy - és nem kifejezetten pozitív - visszhangot kiváltó képek után a ma éjjel megrendezett Grammy-díjátadón a Disney közzétett egy vadonatúj kedvcsinálót a filmhez, amely minden eddiginél többet mutat.

Hirdetés

Az már egy másik kérdés, hogy ez jó-e nekünk, mindenesetre a bő egyperces videoanyagban mozgásban láthatjuk a címszereplő Aladdint (Mena Massoud) és Jafart (Marwan Kenzari) a Csodák Barlangjának bejárata előtt, visszaköszön néhány jól ismert pillanat az 1992-ben debütált animációs klasszikusból, mint például a parádé Agrabah birodalmában, illetve egy snitt erejéig egy bizonyos repülésre is meginvitálja Aladdin a Naomi Scott által megformált Jázmin hercegnőt.

A nagy durranást természetesen a legvégére hagyták, mikor a csodalámpát megdörzsölve előbújik immár valódi formájában, tetőtől talpig kéken Will Smith Dzsinije. Meg kell hagyni, az effekteken még van mit munkálkodni a bemutatóig (a fenti, hivatalosan kiadott kép önmagában jobban néz ki annál, mint amit a kedvcsináló mutat), ugyanakkor határozottan igazak voltak azok az ígéretek, miszerint a karaktert nem csak a múltkor felfedett emberi alakjában fogjuk látni.

Az Aladdin magyarországi bemutatója május 23-án esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.