Hirdetés

Kalandra hív az Aladdin új kedvcsinálója

|

Will Smith végre bekékült és nem olyan gáz, mint gondoltuk.

Hirdetés

Egy kisebb trailerrel felérő TV szpotot villantott a Disney az egy hónap múlva debütáló Aladdin filmből. A Guy Ritchie rendezte alkotásban Will Smith öltheti magára a lámpás lakójának, Dzsininek a szerepét, akiből most érdemben is láthatunk valamit a videóban. A címszereplő aranyszívű utcakölyköt Mena Massoud kelti életre, míg a gyönyörű Jasmine hercegnő szerepében Naomi Scott-ot láthatjuk.

Hirdetés

Ezen a ponton nehéz megjósolni, hogy vajon be fog-e jönnie a stúdiónak ezen rajzfilm adaptációja. A nemrég bemutatott Dumbó például totális bukásnak könyvelhető el, viszont ott az alapanyag sem nevezhető olyan népszerűnek, mint az Aladdin esetében. Valószínűtlennek tűnik, hogy az Aladdin képes legyen olyan számokat produkálni, mint amilyeneket a Szépség és a szörnyeteg tett le az asztalra, de ha pozitív lesz a nézői fogadtatása, akkor a bukástól talán megmenekülhet.

Május 23-án kiderül, hogy lesz-e új Disney klasszikusunk vagy a '92-es filmhez kell visszatérnie annak, aki jót akar magának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.