Hirdetés

Alien: Covenant - a szinkronos trailer sem kevésbé ijesztő

|

Ridley Scott hamarosan újabb savas vérű szörnyetegekkel hozza ránk a frászt A nyolcadik utas: a Halál előzményével és egyben a Prometheus folytatásával, az Alien: Covenanttal, amelybe már szinkronnal ellátott módon is belenézhettek.

Hirdetés

Ridley Scott nagyon belelendült az Alien előzményeinek gyártásába, a minap például kikotyogta, hogy a Covenant után mi lesz a következő epizód címe, amely ismételten közelebb visz majd minket az 1979-es A nyolcadik utas a Halál eseményeihez. 

Hirdetés

Addig is, míg a hazai mozikban május 18-tól felfedezzük, hogy az Alien: Covenant mennyit ad hozzá a kultikus franchise-hoz, hangolódjunk a premierre a szinkronos trailerrel: 

Elindult YouTube csatornánk, ahová remek videókat pakolunk fel, így ha szeretnétek minket ott is követni, akkor kattintsatok a linkre és iratkozzatok fel. Köszönjük!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.