Hirdetés

Újabb előzetesen az Alienist

|

A True Detective sorozat atyjának új műve premierdátumot is kapott.

Hirdetés

Még májusban jelent meg az első előzetes Cary Fukunaga, a True Detective atyjának új, XIX. századi sorozatgyilkosos szériájához, amely Caleb Carr díjnyertes regényét dolgozza fel. A Pokolból-ra emlékeztető cselekményben valaki férfi prostituáltakat gyilkolászik és ennek kapcsán jön létre egy rendkívüli nyomozó triász.

Hirdetés

Nem titok, hogy a sorozatot javarészt Budapesten forgatták (ennek kapcsán Luke Evans be is nézett A Szépség és a Szörnyeteg premierjére), ahogy most már az sem, hogy mikor debütál a TNT új műsora: 2018 január 22 lesz a neves alkalom.

A nyomozó hármast a már említett Luke Evans mellett a mindig megbízható Daniel Brühl és Dakota Fanning alkotják, és emellett nem mentes magyar vonatkozásoktól sem. A New Yorki Rendőrség parancsnoka, Theodore Roosevelt (Brian Geraghty) a gyilkosságsorozat felderítése érdekében segítségül hív egy kriminálpszichológust, név szerint Dr. László Kreizlert (Brühl), egy újság illusztrátorát, John Moore-t (Evans), valamint egy titkárnőt, Sara Howard-ot (Fanning), hogy egyesítsék tudásukat. 

A koncepció izgalmasnak ígérkezik, pláne ilyen stábbal és reméljük, hogy ezt is büszkén mutogathatjuk, hogy nálunk forgatták.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.