Hirdetés

Atyám, Zorn! - a szinkronos előzetes állati sorozatot ígér

|

Napokon belül elrajtol az Atyám, Zorn! szinkronosan, ehhez kaptunk most egy csecse kedvcsinálót Anger Zsolt hangjával megtámogatva.

Hirdetés

A Son of Zorn, avagy magyar címén az Atyám, Zorn! egy élőszereplős/animációs vígjáték hibrid, amit a LEGO-kaland készítői (Phil Lord, Chris Miller) találtak ki. A sztoriban hősünk, az animált Zorn a Csendes-óceán egyik távoli szigetéről (ahol mindenki rajzolt) tér vissza a kaliforniai Orange County-ba, hogy visszaszerezze hús-vér ex-feleségét, Edie-t (Cheryl Hines) és tinédzser fiát, Alant (Johnny Pemberton). Ez bizony embert, pontosabban rajzolt hőst próbáló feladat lesz! 

Hirdetés

Az Atyám, Zorn! az új egyik új csatornán, a Humor+-on debütál november 3-án, csütörtökön, este 21:40-től. A magyar változatban Anger Zsolt tolmácsolja nekünk Jason Sudeikist, míg a további szinkronhangok között olyan zseniális művészek nevét találjuk, mint Vándor Éva és Kálid Artúr. A fenti promóban a sorozat ízelítőjét nézhetitek meg, amelyben Zorn már Anger orgánumán fárasztja az idegeinket (a csatorna hangja Markovics Tamás). 

Az első évad 13 részből álló, mi már alig várjuk, hogy belevethessük magunkat. Ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.