Hirdetés

Az Asylum Thor filmjétől még a mi szavunk is elállt

|

Trailert kapott az újabb blockbuster koppintás, a Thor: God of Thunder.

Hirdetés

Akik kicsit is követik a filmes eseményeket, azok már régi ismerősként üdvözölhetik az Asylum nevű céget, mely rendre a nagy blockbusterek idejére időzíti az aktuális filmjüket, mely a szóban forgó mozis film kvázi paródiájaként működik. Tavaly az Ape vs Monsterrel riogattak a Godzilla Kong ellennel párhuzamban, idén pedig a Jurassic Dominationnel próbáltak lecsapni a dinók rajongóira.

Hirdetés

A következő próbálkozás az óvatlan Marvel fanokat csalogathatja be a málnásba, ugyanis érkezik a Thor: God of Thunder, mely természetesen a kedvenc Mjöllnirt forgató istenünk történetét mutatja be másképp. Mivel egy kép többet mond minden szónál, inkább nézzétek meg a trailert, és lássatok csodát!

A filmet Noah Luke (Moon Crash, Jungle Run) rendezte, Vernon Wells, Tyler Christopher, illetve Myrom Kingery főszereplésével. Az Asylum nem ment a véletlenre, és július 8. és 14. között még bizonyos mozikban is levetítik a filmet.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.