Hirdetés

Az oroszlánkirály - rajzfilm vs. film

|

Egy ügyes felhasználó egymás mellé rakta az élőszereplős Az oroszlánkirály trailert és az 1994-es klasszikus rajzfilm jeleneteit.

Hirdetés

Megérkezett a Jon Favreau által rendezett, "élőszereplős" Az oroszlánkirály film legelső trailere, amelyben először láthattuk mozgásban, hogy a Disney következő feldolgozása hogy fog kinézni. Jelentjük: lenyűgözően!

Hirdetés

Noha várhatóan nem száz százalékig ugyanazt láthatjuk majd, mint a kultikus eredetiben, az egyértelműen leszűrhető a kedvcsinálóból, hogy Favreau komplett jeleneteket elevenít meg a klasszikusból, ahogyan tette azt a Szépség és a Szörnyeteg is. Az alábbiakban két összeállítást is megnézhettek, amik a 2019-ben megjelenő film előzetesét és az 1994-es rajzfilmet hasonlítják egymáshoz.

Az oroszlánkirály 2019. július 18-én kerül a hazai mozikba, az eredeti változathoz pedig olyan színészek adják a hangjukat, mint James Earl Jones (Mufasa), Donald Glover (Simba), Beyoncé (Nala), Chiwetel Ejiofor (Zordon), John Oliver (Zazu), Seth Rogen (Pumba) és Billy Eichner (Timon).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.