Hirdetés

Hidegrázós Az oroszlánkirály trailere Sinkovits Imre hangjával

|

A rajongói videó a kiváló színész emlékének tiszteletére készült.

Hirdetés

Az oroszlánkirály rajzfilm jövőre érkező "élőszereplős" feldolgozása azonnal megnyerte magának a világhálót, ahogy a Disney közzétette a film legelső ízelítőjét, ugyanis az előzetes nem csak nosztalgikus húrokat penget meg tökéletesen szívünk húrjain, de gyönyörű látványvilággal is operál (nem is csoda, hogy azóta összehasonlították már az 1994-es eredetivel is a jeleneteket). 

Hirdetés

A megjelenése óta kultikussá vált rajzfilm a kiváló magyar szinkronnak (is) köszönheti azt, hogy nagybetűs klasszikussá vált hazánkban, ebben pedig óriási szerepe volt többek között a Mufasát megszólaltató Sinkovits Imrének is. Noha a Nemzet Színésze 2001-ben elhunyt, hatása akkora volt, hogy a mai napig érezzük hiányát és főleg akkor fogjuk igazán érezni, amikor az új Az oroszlánkirályban valaki más hangján csendülnek majd fel Mufasa bölcs szavai. Egy olvasónknak, bizonyos Jandácsik Pálnak azonban sikerült belecsempésznie a legendás orgánumot az új film trailerébe, így egészen libabőrös élményt kapunk eredményül: 

Köszönjük a megható videót! A kérdés pedig adja magát: szerintetek kinek kellene szinkronizálnia Mufasát Az oroszlánkirályban 2019-es feldolgozásában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.