Hirdetés

Új jeleneteket mutat Az oroszlánkirály új videója

|

Felcsendül benne például a "Can You Feel The Love Tonight?" is Donald Glover és Beyoncé előadásában.

Hirdetés

A nyár egyik legnagyobb durranásának ígérkezik Jon Favreau legújabb élőszereplős Disney filmje, Az oroszlánkirály, amely a fejlett technológiának köszönhetően olyan formában tárja elénk a klasszikus történetet, mintha egy természetfilmet néznénk - ebből a csodálatos kalandból adott ízelítőt a legutóbbi előzetes és ebbe kóstolhatunk bele a legújabb kedvcsinálóval is. 

Hirdetés

Az alábbi videó vadonatúj jeleneteket mutat Az oroszlánkirályból, így többek között meghallgathatjuk Donald Glover és Beyoncé Knowles-Carter előadásában a "Can You Feel the Love Tonight?" klasszikust, valamint James Earl Jones-t is hallhatjuk és láthatjuk Mufasaként. Íme: 

Az oroszlánkirály július 18-án debütál a hazai mozikban. Egy tízes skálán mennyire várjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.