Hirdetés

Csodálatos kalandot ígér Az oroszlánkirály remake friss előzetese

|

Simba és Mufasa után ezúttal végre Zordon is megkapja a neki járó rivaldafényt.

Hirdetés

Jon Favreau manapság igencsak elfoglalt ember a Disney házatáján, hiszen amellett, hogy ő felel az első élőszereplős Star Wars sorozatért, még arra is jutott ideje, hogy elkészítse a 90-es évek egyik legnagyszerűbb Disney meséjénék, Az oroszlánkirálynak az élőszereplős változatát.

Hirdetés

Noha az újragondolás ötlete az Aladdinhoz hasonlóan sokaknál kiverte a biztosítékot, a friss előzetest elnézve a Disney jól láthatóan képtelen hibázni, ha a rajongókat kell meggyőzni arról, hogy igenis van létjogosultsága annak, hogy ismét elmeséljék Simba és az élet örök körforgásának klasszikus történetét. Első ránézésre a CGI állatok bár még mindig kissé furcsának hatnak - ez főleg Timon és Pumba kapcsán jön elő -, aggodalomra nem igazán van okunk, hiszen Favreau már a 2016-os A Dzsungel könyvével bebizonyította, hogy kiváló érzéke van ahhoz, hogy néhány sötétebb elemet felhasználva miképpen frissítsen fel egy már jól ismert mesét.

A Jon Favreau által rendezett Az oroszlánkirály július 18-án kerül a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.