Hirdetés

Az új The Batman videóban végre megmutatja magát Rébusz

|

Az eddig ügyesen rejtegetett rosszfiú teljes harci öltözékben bukkan fel.

Hirdetés

Már kevesebb mint másfél hónapot kell csak várni a Matt Reeves által rendezett The Batman érkezéséig, amiben Robert Pattinson Denevérembere Paul Dano Rébuszával fogja összeakasztani a bajszát. Egész sok trailert kaptunk idáig, melyekből gyorsan kiderült, hogy Pattinson egy egészen új megvilágításban fogja alakítani a jól ismert képregényhőst. Valószínűsíthetően Rébusz pusztításaiból is kaptunk szép számmal képeket, azonban magáról a karakterről közvetlenül még egy villanást sem kaptunk.

Hirdetés

Egészen idáig. A napokban jelent meg egy új egyperces trailer, ami jóformán az eddigi képkockákat használta fel újra, egy kivételével. Abban az egyben Rébusz teljes zöld felszerelésben néz mogorván, egy karabéllyal a kezében. Ez persze első blikkre teljesen meghökkentő lehet, főleg azok számára, akik Jim Carrey Rébusz alakításán nőttek fel, ugyanakkor az már a kezdetektől világos volt, hogy Paul Dano verziója merőben más lesz.

A rajongók egy tábora már régóta gyanakodik arra, hogy Matt Reeves filmjében egy katonai háttérrel rendelkező figura lesz Rébusz - eme találgatásokhoz pedig a mostani kép meggyőző bizonyítékul szolgál. Akárhogy is, az új Rébuszról legkésőbb másfél hónap múlva minden kiderül. Utána pedig eldönthetik a rajongók és a nézők, hogy melyik Rébusz alakítás volt meggyőzőbb.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.