Hirdetés

Jim Carrey-vel tompítja egy rajongói videó a The Batman előzetesének komolyságát

|

Egy bizonyos Matthew Highton cserélte le Paul Dano jeleneteit a legújabb trailerben Jim Carrey hírhedt Rébuszára.

Hirdetés

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Matt Reeves közelgő The Batman filmje az elmúlt évek egyik legjobban várt DC-s alkotása lesz. A premierig még két hónap van hátra, addig pedig a rajongók kénytelenek beérni az eddig beérkezett videós ízelítőkkel. Persze egyeseknek ennyi nem elég, és miután kaptunk egy animációs változatot a 90-es évek Batman rajzfilmsorozatának mintájára, most egy Matthew Highton névre hallgató fan Paul Dano jeleneteit cserélte le, hogy berakja a helyére Jim Carrey Rébuszát a 90-es évekből.

Hirdetés

Mint azt az alábbi videó is jól mutatja, Jim Carrey jelenetei remekül ellensúlyozzák a Reeves-féle komor hangulatot, még ha elsőre igen furcsának is hathat az összkép. Az 1995-ös Joel Schumacher által rendezett Mindörökké Batman persze pont a teljes ellentéte volt a 2000-es és 2010-es évek Batman alternatíváinak: giccses, saját magát sem komolyan vevő hozzáállással, valamint élénk színekkel tiport bele a rajongók lelki világába. Egyáltalán csoda, hogy a Denevérember karaktere ezek után még esélyt kapott a bizonyításra, amit Christopher Nolan rendkívüli elképzelésében sikerre is vitt.

Ti mire számítotok Paul Dano Rébuszától? Képes lesz elfeledtetni Jim Carrey alakítását?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.