Hirdetés

Batman: Gyilkos tréfa - íme az első klip

|

A Batman: The Killing Joke, avagy magyarul a Gyilkos tréfa a Warner Bros. eddigi legnagyobb dobása lehet: az első klip a képregény egyik emlékezetes jelenetét

Hirdetés

Alan Moore és Brian Bolland legendás képregénye, a Batman: Gyilkos tréfa (Batman: The Killing Joke) a Warner Bros. jóvoltából animációs feldolgozást kap Sam Liu (Batman: A kezdet kezdete, Zöld Lámpás, Az Igazság Ligája: Istenek és szörnyek) rendezésében, amelyben a szinkronhangok is kiválóak, elvégre Jokert a zseniális Mark Hamill, Batmant pedig a mindig nagyszerű Kevin Conroy szólaltatja meg. 

Hirdetés

A Gyilkos tréfa Joker egyfajta eredetsztorijául szolgál, amelyben az Őrült Bohóc és nemezise, Batman párharca áll a középpontban, de ezt elsősorban nem fizikai, hanem pszichológiai síkon vívják. Miután Joker sokadszorra is megszökik az Arkham Elmegyógyintézetből, be akarja bizonyítani, hogy egyetlen rossz nap is képes bárkit az őrületbe kergetni, legyen az bármennyire is becsületes vagy jó ember. Szörnyű állításának igazolására James Gordon felügyelőt szemelte ki. A Gyilkos tréfa bemutatja Joker eredettörténetének egyik változatát, valamint arra is magyarázatot ad, hogy az egykori Batgirl hogyan kényszerült tolószékbe. 

A fenti videóban az animációs film első, exkluzív klipjét nézhetjük meg a DC All Access jóvoltából, amely megidézi a képregény egyik jellegzetes jelenetét. Kész öröm mozgásban is látni (3:55 perctől kezdődik a móka). A Gyilkos tréfa július 26-án jelenik meg DVD, Blu-ray és Digital HD formátumokban, a premierje pedig július 22-én lesz az idei Comic-Conon

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.