Hirdetés

Batman vs. Two-Face trailer - mozgásban Adam West utolsó munkája

|

A 60-as évek Batman sorozatának sztárjai, Adam West és Burt Ward nemrég újra egyesítették erőiket, most pedig láthatjuk a Batman Vs. Two-Face c. animációs film első trailerét, amelyben West utoljára adja hangját a Denevérembernek.

Hirdetés

Adam West már nincs köztünk, tavaly júniusban hunyt el, de utolsó munkája még mindig kiadásra vár: ez a Batman vs. Two-Face nevű animációs filmben, amelyben a tavalyi Batman: Return of the Caped Crusaders után ismét összeáll Burt Warddal, azaz Robinnal, hogy megmentsék Gothamet a maguk, 60-as évekből táplálkozó stílusában. 

Hirdetés

A Batman vs. Two-Face történetében köpenyes hősünknek ezúttal Kétarcot kell megállítania, akit a Star Trekből ismert William Shatner szinkronizál. Persze Batman nincs egyedül a bajban, vele tart Macskanő (Julie Newmar) és hűséges társa, Robin (Burt Ward), akik - több forrás szerint is - október 17-én szórakoztathatják el a nagyérdeműt együtt, utoljára, DVD-n és Blu-ray-en egyaránt, egyelőre még csak külföldön. A DC Magyarország jóvoltából feliratosan is megnézhetitek az első trailert:

Természetesen ahogy megjelenik a Batman vs. Two-Face, mi írni fogunk róla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.