Hirdetés

Beautiful Boy - traileren Carell és Chalamet apa-fia drámája

|

Noha még csak az első előzetese debütált, de már most Oscar-esélyesnek kiáltották ki azt az érzelemdús filmet, amelyben Steve Carell és Timothée Chalamet viharos családi életét nézhetjük majd könnyes szemekkel.

Hirdetés

Bár Steve Carellnek remek komikusi vénája van - nem véletlenül tartjuk itt a szerkesztőségben mi is Buster Keaton méltó utódjának -, azonban a drámai szerepek is legalább ennyire jól állnak neki, elég csak a Foxcatcherre gondolnunk, amiért Oscarra is jelölték.

Hirdetés

Legközelebb pedig az Amazon Studios és Felix Van Groeningen (Alabama és Monroe, Szex, mámor, rock'n'roll) rendező közös filmjében nyílik esélye kiérdemelni az aranyszobrot, ugyanis David és Nic Sheff bestseller memoárjának adaptációjában játszhat főszerepet, amelynek forgatókönyvét Luke Davies (Oroszlán) írta Groeningennel együtt. Carell társa pedig nem más lesz a vásznon ebben a megrendítő történetben, mint Timothée Chalamet, akit nemrég körberajongott a világ a Szólíts a neveden miatt. A két színész apát és fiát fogja alakítani, de a többit mesélje el a trailer:

Az biztos, hogy érdemes lesz magunkkal zsebkendőt vinni - az amerikaiak ezt a tanácsot október 12-től fogadhatják meg, a hazai dátumot viszont még nem tudni. De szívből reméljük, hogy lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.