Hirdetés

Befutott A Grincs első előzetese

|

A minyonok kitalálóinak legújabb rajzfilmjében felbukkan a hírhedten morcos és felismerhetően zöld Grincs, aki újfent borsot tör a városlakók orra alá.

Hirdetés

Az Illumination Entertainment animációs stúdió olyan filmek után, mint a Gru három része, a Minyonok, A kis kedvencek titkos élete és az Énekelj!, nem kisebb fába vágják a fejszéjüket, minthogy Dr. Seuss világhírű könyve alapján elkészítsék A Grincs rajzfilmet. Nem árt a repertoár kapcsán megemlíteni, hogy 2012-ben készítettek már egy Dr. Seuss feldolgozást Lorax (Dr. Seuss' The Lorax) címen.

Hirdetés

A filmben a Grincs eredetei hangját Benedict Cumberbatch fogja adni, aminek története szerint főhősünk magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, miközben a város lakói minden évben karácsonykor megzavarják hősünk magányát egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Hogy véget vessen a dáridózásnak, a Grincs úgy dönt, ellopja a karácsonyt. Mindezt úgy tervezi véghezvinni, hogy kiadja magát a Mikulásnak.

Magyar nyelvű előzetes:

Angol nyelvű előzetes:

Hozzánk várhatóan december 6-án érkezik. Nektek hogy tetszik A Grincs az első kedvcsináló alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.