Hirdetés

Bemutatkozik Wednesday Addams a karakter saját sorozatának első előzetesében

|

Újragondolt, de egyben tradícionális verzióban az Addams Family.

Hirdetés

Gyakorlatilag a projekt bejelentésének pillanata óta várós a Netflixre készülő Addams Family sorozatos rebootja. És nem csak Tim Burton részvétele miatt, hanem a felettébb tehetséges Jenna Ortega (You, Sikoly) színésznő miatt is, aki a főszereplő (és egyben címszereplő) Wednesday-t alakítja majd, aki miközben megpróbálja túlélni a Nevermore Akadémia mindennapjait, igyekszik elsajátítani paranormális képességeit is. Ehhez futott be nemrég az első előzetes.

Hirdetés

A széria mind a nyolc epizódját tehát Burton rendezte, míg a sorozat elkészüléséért a Smallville showrunnerei (és a Pókember 2 írói), Alfred Gough és Miles Millar feleltek. Ortegán kívül fontos szerepben feltűnik még Catherine Zeta-Jones (mint Morticia), Luis Guzman (mint Gomez), Isaac Ordonez (mint Pugsley), George Burcea (mint Lurch komornyik) és Christina Ricci, aki egy még ismeretlen szerepben lesz látható.

A premier pontos dátuma továbbra sem ismert, de valamikor idén ősszel érkezik a Netflixre. Ti mit gondoltok a látottak alapján?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.