Hirdetés

Brainiac is felbukkan a Krypton új előzetesében

|

A Superman szülőbolygóján játszódó sorozat még egy látványos előzetest kapott, amiben először láthatjuk a vörös köpenyes igazságosztó egyik legnagyobb ellenségét, Brainiacet.

Hirdetés

A Syfy Krypton szériája még a Superman felemelkedése előtti időbe kalauzolja a nézőt, mikor a Krypton bolygón még egy egész civilizáció élte mindennapjait. Főszereplőnk, Superman nagyapja, Seyg-El ekkor még azért küzd, hogy visszaállítsa a kiközösített és megszégyenített családjának hírnevét, valamint megmentse bolygóját a káoszba fulladástól.

Hirdetés

A sorozat producere nem más, mint David S. Goyer, akinek a nevéhez nem kevés DC film (Az acélember, Batman Superman ellen - Az igazság hajnala és A sötét lovag trilógia) forgatókönyve fűződik. A showrunner posztját pedig Damian Kindler (Az Álmosvölgy legendája, Csillagkapu) tölti be.

A fenti előzetesben már látható a sorozat egyik rosszfiúja, Brainiac, akinek szokása bolygókról egész városokat elrabolni, hogy aztán a kis gyűjteményébe helyezze azok lezsugorított változatát. Az előzetes láttán érződik, hogy a Krypton egy jóval nagyobb költségvetésű sorozat, mint a The CW szériái, hiszen csak elég Brainiac arcára és űrhajójára vetni egy pillantást (ami szerintem egy kifejezetten menő dizájnváltoztatás).

A Krypton első része március 21-én debütál a Syfy csatornán. Ti majd vettek rá egy pillantást?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.