Hirdetés

Újabb ízelítőt kapott a Krypton, a Superman előzménysorozata

|

Íme az Acélember szülőhazáját bemutató széria, a Krypton legújabb teasere.

Hirdetés

Geoff Johns még a Comic-Conon árulta el, hogy a Krypton sorozat eseményei a jelen és a múlt között váltakoznak majd: noha a széria évszázadokkal korábban játszódik a Kryptonon és az El-család történetét meséli el, egy jelenbeli összeesküvésről szól, amelynek következtében néhányan visszautaznak az időben megakadályozni Superman örökségét, de olyanok is vannak, akik igyekeznek ezt megakadályozni. Így benne lesz például Adam Strange, Hawkwoman, Brainiac és Doomsday is.  

Hirdetés

A SyFy sorozata tehát számos népszerű karaktert fog felvonultatni a képregényekből és mivel a főszereplő nem az Acélember vagy az édesapja, Jor-El, hanem a nagyapja, Seyg-El (Cameron Cuffe) lesz, ezért rengeteg lehetőségük is van a készítőknek elmesélni egy izgalmas történetet (bár David S. Goyer neve nem a legjobb ómen a szériára nézve). Ebből ad ízelítőt a legújabb teaser trailer, nézzétek csak: 

A premier valamikor 2018-ban várható. A pilotot Colm McCarthy (Kiéhezettek) rendezte, a showrunner pedig Damian Kindler (Az Álmosvölgy legendája, Csillagkapu). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.