Hirdetés

Nem akárki alakítja majd Helát a Thor: Love and Thunderben

|

Rendhagyó formában, de visszatér a karakter.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a következő Thor-kaland, a Love and Thunder forgatása Ausztráliában, amelynek történetéről ezidáig nem sok mindent tudunk, de a rendező Taika Waititi elmondása szerint egy őrült románcfilm lesz. Most azonban friss lesifotók és videók érkeztek a forgatásról, amelyekből nem csak az derült ki, hogy a Ragnarökhöz hasonlóan ebben is lesz egy színdarab, de az is, hogy ki kelti majd benne életre Helát, az előző rész főgonoszát.

Hirdetés

A meglehetősen jó minőségű fotókból ugyanis egyértelműen kivehető, hogy a karakter ezúttal a kétszeres Oscar-jelölt Melissa McCarthy megformálásában tűnik fel. Emellett az is hivatalossá vált, hogy Matt Damon ismét Loki szerepében tér vissza, csak úgy, mint Luke Hemsworth Thorként, Sam Neill pedig az Odint játszó asgardi színészként tűnik fel.

A film a jelen állás szerint 2022. március 25-én debütál a mozikban, főszerepben pedig feltűnik Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Natalie Portman, Chris Pratt, valamint Christian Bale, aki a főgonoszt alakítja majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.