Hirdetés

Bright: Samurai Soul címen spin-off sorozat érkezik a Netflixre

|

A Netflix egy anime történettel igyekszik fenntartani az érdeklődést az orkos fantasy történet, a Bright iránt.

Hirdetés

2016-ban az amerikai kritikusok többsége egyszerűen gyűlölte David Ayer fantasy köpenybe bújtatott rendőrsztoriját, a Brightot - mi viszont egyenesen imádtuk. A tengerentúli kollégák leragadtak a súlyos társadalmi problémák hiányos bemutatásánál, ugyanakkor a Bright egy abszolút szórakoztató darab volt Will Smith és Joel Edgerton főszereplésével, ami már előrevetítette, hogy a Netflix idővel hajlamos lesz valóban költséges projektekbe befektetni.

Hirdetés

Öt évvel később még mindig várat magára a második rész debütálása, és ahogy múlik az idő, úgy a Netflix is egyre kényesebb lesz a projekttel szemben. A folytatás előbb az íróját, Max Landist, majd a rendezőjét, Ayert is elveszítette, őket Evan Spiliotopoulos, illetve Louis Leterrier helyettesítették hasonló pozíciókban, ám szerencsére a Smith-Edgerton páros megmaradt. Már csak az a kérdés, hogy pontosan mikor kapjuk meg a második részt, amire még a Netflix sem tud biztos választ adni.

Feltehetően az érdeklődés fenntartása érdekében készült el egy spinoff a Bright világában, melynek címe a Bright: Samurai Soul, azaz "szamuráj lélek" lett. A szokatlan anime stílusban megkomponált széria október 12-én fog bemutatkozni a Netflix kínálatában, ami a sógunátus után, valamikor a Meidzsi-kor kezdetén fog játszódni Japánban, ahol ezúttal egy szamuráj és egy ork egyesítik erejüket, hogy egy hatalmas erővel bíró varázspálca ne kerüljön rossz kezekbe. Az előzetest alább tekinthetitek meg.

Első blikkre nagyon furcsának hat az animáció, és egyelőre inkább a tetszési indexünk negatív tartományában találja magát, de lehet, hogy csak megszokás kérdése az egész. A szinkronhangok azért árnyalják a képet, akik között megtalálható a Marvel új szuperhőse, a Shang-Chit alakító Simu Liu, aki a főszereplő szamurájnak kölcsönzi majd a hangját, míg az ork Fred Mancuso, az ügyeletes elf pedig Yuzu Harada vokáljában lesz hallható. Ti belelestek majd a Samurai Soulba vagy az előzetes elriasztott titeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.