Hirdetés

Begördült a Verdák 3 végső előzetese

|

A Pixar benzingőzös trilógiájának a záródarabja megkapta történetmesélős előzetesét.

Hirdetés

Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire hiányzott a világnak még egy Verdák mozi, hiszen a sokáig tévedhetetlennek hitt Pixar leggyengébb munkáinak tartják a beszélő kocsikat, ami már a második rész kritikai, valamint amerikai fogadtatásán is meglátszódott, ellenben világszinten többet hozott utóbbi. Azonban a szériához tartozó merchandising termékek (matchboxtól az iskola táskáig) óriási vagyonokat termelnek a Disneynek, így ezen nincs is mit csodálkozni. Azon már inkább, hogy az előző két epizóddal ellentétben ezt nem John Lasseter rendezte, hanem Brian Fee.

Hirdetés

Hogy ez a minőségen mennyire fog látszódni, az egyelőre még kérdéses, mindenesetre a most bemutatott sztorimesélő előzetes nem fogja sírásra görbíteni a kis lurkók száját, mint az első, meglepően drámai teaser tette. A sztori szerint Villám McQueen (Owen Wilson) egy balesetet követően kiesik az élvonalból, és ahhoz, hogy visszatérjen, szüksége van egy fiatal és ambiciózus technikusra, Cruz Ramirezre (Cristela Alonzo). A nagy "come back"-et megnehezíti azonban az új generáció egyik tehetséges és rekorddöntögető versenyzője, Jackson Storm (Armie Hammer). A film június 16.-án száguld be a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.