Hirdetés

Előzetesen a hamarosan debütáló Sabrina sorozat 3. évada

|

Még ebben hónapban ledarálhatjuk, vagy jól beosztva, minden nap egy epizódos tempóban nézhetjük majd meg a Chilling Adventures of Sabrina harmadik évadát, aminek utolsó kedvcsinálója is megérkezett.

Hirdetés

Harmadik évadával tér vissza Sabrina, az ifjú boszorkány, hogy felvegye a kesztyűt a gonosz természetfeletti lényekkel, és hogy újabb horrorelemekkel kevert tinédzserkalandokba keveredjen. A második évad történései után Sabrinának sok dolga akad, hiszen nem csak a barátját kell megmenteni, hanem az utolsó epizód eseménye miatti felbolydult hatalmi viszonyok problémájára is megoldást kell találnia.

Hirdetés

A kifejezetten klassz első évadot a már egy fokkal vérszegényebb második szezon követte, kritikánkban ki is fejtettük, miért éltük meg csalódásként. Mindezek ellenére a remekbe szabott új előzetes minden kedvet képes meghozni a harmadik évadhoz, ami remélhetőleg túllép az eddigi gyermekbetegségeken.

Ahogy az eddigi részeket, a harmadik évad forgatókönyvét is Roberto Aguirre-Sacasa (Supergirl, Riverdale) írja, aki az azonos címmel megjelent Sabrina képregény történetét is lapra vetette.

A Chilling Adventures of Sabrina harmadik évada január 24-én lesz elérhető a Netflix felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.