Hirdetés

Chiwetel Ejiofor az égből érkezik a Földre a Showtime új sorozatában

|

A The Man Who Fell To Earthben Ejiofor megjelenése teljesen felforgatja az emberek mindennapjait.

Hirdetés

Kedvcsináló előzetest kapott a Showtime új sorozata, a The Man Who Fell To Earth, melyben Chiwetel Ejiofor fogja játszani a címben is szereplő embert, aki lepottyan az égből. Ejiofor mellett olyan híresebb színészek is felbukkannak a szériában, mint Naomie Harris, Jimmi Simpson (Westworld), Clarke Peters vagy Rob Delaney (Deadpool 2).

Hirdetés

A sorozat Walter Tevis 1963-as azonos című regényén alapszik, melyet 1976-ban már filmre adaptáltak David Bowie és Rip Torn főszereplésével, és mondhatni, hogy kultklasszikussá nőtte ki magát egy bizonyos nézői réteg számára. A Showtime-ra érkező széria valószínűleg hűbben fogja feldolgozni a forrásanyagot, már csak a nagyobb keretek miatt is. A showrunnerek között megtaláljuk azt az Alex Kurtzmant, akinek már több sci-fi sorozat is díszeleg a rezüméjében: többek között az új Star Trek szériáké.

A The Man Who Fell To Earth egy Faraday (Ejiofor) nevű idegenről szól, aki próbálja megérteni, hogy miért pont a Földön kötött ki, és hogy mi célt szolgál ezzel. A filozofikus sci-fikhez hasonlóan azonban legalább annyit fog tanulni az emberekről, mint az emberek tőle - és ezáltal talán a nézők is közelebb kerülnek saját emberségükhöz.

Titeket meggyőzött a kedvcsináló?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.