Hirdetés

Cloak & Dagger - íme a Marvel sorozatának új trailere

|

Szuperképességek birtokában bizony nem egyszerű felnőni, pláne, ha mindezt az egyre bővülő Marvel családban kell kivitelezni. A Freeform új szériájának hősei mégis megpróbálják.

Hirdetés

Noha most minden a Bosszúállók: Végtelen háborúról és a Marvel Filmes Univerzum jövőjéről szól, azért ne feledkezzünk meg a sorozatok világáról sem, hiszen a kiadó tévés ágazata sem tétlenkedik. Az ABC-n továbbra is fut A S.H.I.E.L.D. ügynökei, az FX-en a Légió arat sikert, a Netflixen pedig a Defenders tagjainak sorozatai pörögnek, mint a DareDevil, a Jessica Jones, a Luke Cage és az Iron Fist. Most pedig beszáll a versenybe a Freeform is. 

Hirdetés

A Cloak & Dagger névre hallgató széria egy igazi coming of age sztori lesz, amelynek középpontjában két teljesen különböző fiatal, Tandy Bowent (Olivia Holt) és Tyrone Johnsont (Aubrey Joseph) állnak. Mindketten egy hatalmas titokkal együtt nőnek fel, de nem merik megosztani azt mással. A sorozat showrunnere Joe Pokaski (Hősök), producerei pedig a Luke Cage és Iron Fist kalandokat is koordináló Jeph Loeb-Jim Chory páros. Nézzétek meg a Cloak & Dagger legújabb és egyben legutolsó trailerét, amely többet mutat az előzőnél:

A tíz epizódosra tervezett sorozat június 7-én debütál a Freeformon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.