Hirdetés

Cseh történelmi hős zúz a Medieval trailerében

|

Jan Zizka története Petr Jákl rendezésében kerül feldolgozásra.

Hirdetés

Alaposan fel van adva a lecke a tatárjárásról szóló magyar történelmi filmnek a Medieval előzetese után, hiszen a csehek egyik nemzeti hőse, Jan Zizka ezúttal egy vérgőzös kosztümös filmben elevenedik meg. Petr Jákl alkotása szeptember 9-én debütál a mozikban, amihez most egy előzetes is érkezett, ami nem finomkodik az események ábrázolásának tekintetében.

Hirdetés

Zizkát Ben Foster fogja alakítani, aki kételyek között kezd el vergődni, miután olyan parancsot kap a királytól, amivel a szíve nem tud kibékülni. A színészek között megtalálható továbbá Michael Caine, Sophie Lowe, Til Schweiger, Roland Moller, Matthew Goode, illetve William Moseley is. A fenti képkockák alapján sem a díszletre, sem a harci koreográfiákra nem sajnálták a pénzt, a történelmi hitelességről pedig majd a történészeknek lesz bizonyára hozzáfűznivalója.

Nektek tetszik a Medieval előzetese?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.