Hirdetés

David Arquette-et hamarosan egy westernhorrorban látjuk viszont

|

A Ghosts of the Ozarksban a Sikoly-franchise Dewey seriffjének ezúttal a Vadnyugat mérges szellemeivel kell farkasszemet néznie.

Hirdetés

David Arquette remek 2022-nek néz elébe, már ami a filmbéli szerepeket illeti, hiszen a Sikoly (5) után februárban a Ghosts of the Ozarks című westernhorrorban fog ismét felbukkanni. Bár viszonylag ritkán keverik a két műfajt egymással, érdemes megjegyezni, hogy Arquette a 2015-ös Csontok és skalpokban is szerepelt, mely ennek a különös műfajturmixnak az egyik legékesebb gyöngyszeme. Alább pedig megnézhetitek, hogy ezúttal milyen történet bontakozik ki a Vadnyugaton.

Hirdetés

A filmet a Matt Glass és Jordan Wayne Long rendezőpáros jegyzi, akik az azonos című 2016-os rövidfilmjüket bővítik ki 100 perces játékidőre. A cselekmény szerint a polgárháború utáni Amerikában járunk, amikor is James 'Doc' McCune az Ozarks nevű városba érkezik Arkansasban. Első látszatra minden rendben van, ám gyorsan kiderül, hogy a helyiek intelmeit érdemes megfogadni, ha túlélésre törekszik az ember.

Arquette-en kívül Angela Bettis, Phil Morris, Tim Blake Nelson, valamint Tara Perry is feltűnnek a filmben, mely az ijesztgetésen túl a polgárháború, illetve a rasszizmus témájával is foglalkozni fog. A Ghosts of the Ozarks február 3-án digitális és VOD formában debütál.

Ti megnézitek majd ennek a ritka műfajturmixnak a legújabb darabját?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.