Hirdetés

BRÉKING: Íme a családbarát Deadpool 2 első trailere

|

A 20th Century Fox újra kiadja a Deadpool 2-t, méghozzá PG-13 változatban, amely Once Upon a Deadpool címmel veszi be a mozikat az ünnepekkor. Már meg is kaptuk az első kedvcsinálót hozzá.

Hirdetés

Noha első hallásra ördögtől valónk tűnhet egy gyerekbarát Deadpool-film, azt nem árt tudni, hogy Ryan Reynolds kizárólag azzal a feltétellel vállalta el, hogy megvalósulhat a Once Upon a Deadpool, ha minden egyes jegyeladás után 1 dollár a daganatos betegekkel foglalkozó alapítvány, a "Fudge Cancer" kapja meg. 

Hirdetés

A családbarát besorolással vigéckedő Deadpool 2-höz 15 percnyi új jelenetet vettek fel, amelyben Ryan Reynolds karaktere A herceg menyasszonyához hasonlóan egy esti mesében foglalva fogja elmondani a történetet az elrabolt Fred Savage-nek. Íme a Once Upon a Deadpool első előzetese: 

A Once Upon a Deadpool az Egyesült Államokban ideiglenesen lesz megtekinthető december 12-től karácsonyig, nálunk viszont valószínűleg nem fog mozikba kerülni. Remélhetőleg azért valahogy így is eljut majd hozzánk ez a szórakoztatónak tűnő őrültség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.