Hirdetés

Denzel Washington utoljára látja el minden rosszfiú baját A védelmező 3 előzetesében

|

Az ártatlanok védelmezője ezúttal Olaszországban fog rendet tenni.

Hirdetés

Valószínűleg a 2014-es év az akciófilmek reneszánszának kiindulásaként fog fennmaradni a történelemben, hiszen olyan alkotásokat kaptunk lassan 10 éve, mint John Wick vagy a Denzel Washingtonnal elkészült A védelmező. Míg Keanu Reeves kalandja a negyedik filmmel sem ér véget, legalábbis úgy tűnik, addig Washington a 2018-as második részt követően a szeptemberben érkező A védelmező 3-mal végleg elbúcsúzik a szereptől.

Azonban, ahogy azt a legfrissebb trailer is mutatja, ne számítsunk arra, hogy feltett kezekkel teszi ezt meg.

Hirdetés

A harmadik felvonás ezúttal Olaszországba kalauzolja a nézőt, és a Washington által játszott Robert McCallt, aki végre megleli azt a lelki békét, amire erőszakos múltja után olyannyira vágyott. Ám a béke illékony dolog, főleg az olasz maffia közelségében. A harmadik rész kapcsán Antoine Fuqua rendező még azt is belengette, hogy végre megismerünk valamit McCall múltjáról is. A trailer pedig még odáig is elmegy, hogy beharangoz egy nemezist, aki végre méltó ellenfele lehetne a címszereplőnek - meglátjuk.

A tervek szerint az A védelmező 3-at augusztus 31-én láthatjuk majd a hazai mozikban. Ti várjátok már a befejező részét Denzel Washington akciókalandjának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.