Hirdetés

Bruce Willis következő akciófilmjében még karácsonykor sem minden hős szent

|

Egyre közelebb kerülünk Bruce Willis ténylegesen utolsó filmjéhez.

Hirdetés

Hiába vonult vissza már márciusban Bruce Willis, a színész annyi projektet vállalt el az elmúlt években, hogy egy ideig még érkezni fognak a filmjei. Lesz itt John Travoltával közös kaland, valamint egy egész akciófilm-trilógia is a Detective Knight képében. Ennek az első fejezete, a Detective Knight: Rogue idén Halloweenkor debütált, a folytatása - a Detective Knight: Redemption - pedig alig pár hét múlva már érkezik is, amihez most befutott az első előzetes.

Hirdetés

A történet második részében a New York-i őrizetben lévő Knight (Bruce Willis) egy börtönszökés közepén találja magát, amelyet az elvetemült The Christmas Bomber (magyarul talán Karácsonyi Bombázó? Robbantó?) vezet, egy brutális fanatikus, akinek emberei eközben terrorizálják a várost. Mivel a rendőrség a börtönön kívüli bűnözési hullámmal van elfoglalva, szükségük van egy belső emberre, aki elfojtja a lázadást. Így ha Knight azt akarja, hogy megbocsássanak neki a bűneiért, akkor nincs más választása: ismét neki kell kezébe venni az irányítást, és karácsonykor kell leszámolnia a rosszfiúkkal.

A film Edward Drake rendezésében december 9-én érkezik mozikba, digitálisan és VOD szolgáltatásokra egyszerre. Főbb szerepben feltűnik még Lochlyn Munro (Riverdale, Peacemaker), Beau Mirchoff (A negyedik, Kínos) és Paul Johansson (Tuti gimi, Végszükség).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.