Hirdetés

Álom doktor - szinkronos traileren a Ragyogás folytatása

|

Máris a hideg futkos a hátunkon Stephen King regényének adaptációja láttán.

Hirdetés

Noha megjelenése óta sokat öregedett Stanley Kubrick klasszikusa, mindmáig van benne valami nyomasztó és zavarba ejtő, amitől az egyik legmesteribben kivitelezett pszichológiai horrorja marad a filmtörténelemnek. Az alapanyagként szolgáló Stephen King regény egy folytatással is rendelkezik, amelynek idén kapjuk meg a filmes feldolgozását.

Hirdetés

Az Álom doktor (eredeti címén Doctor Sleep) Danny Torrance (Ewan McGregor) történetét folytatja, 40 évvel az Overlook Hotelben töltött rémisztő napok után. Danny mindent megtett annak érdekében, hogy elfelejtse a múltat, ám amikor Abra (Kyliegh Curran), egy fiatal lány felkeresi őt, újra előtörnek az emlékek. Abra szintén birtokolja a "ragyogás" képességét, és egy olyan csoport elől menekül, akik kifejezetten a hozzá hasonló emberekre vadásznak. Dan és Abra összefognak, hogy élet-halál harcot vívjanak a csoportot irányító Rose-zal (Rebecca Ferguson) szemben.

A filmet Stephen King regénye alapján Mike Flanagan írta és rendezte. Flanagan impozáns horroros múlttal rendelkezik, karrierjéből a tavaly bemutatott netflixes széria, a The Haunting of Hill House emelkedik ki leginkább, amelynek teljes egészét ő maga rendezte. Kíváncsian várjuk, hogy vajon sikerül-e az Álom doktort is hasonlóan borzongatóra összeraknia. Az első kedvcsináló mindenképpen bizakodásra ad okot, és már alig várjuk a 2019. november 8-án esedékes bemutatót.

Magyar:

Angol:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.