Hirdetés

Kamu a Krokodil Dundee folytatása, de itt egy új trailer

|

Egyre több jel utal arra, hogy valójában mégsem kapunk új Krokodil Dundee filmet, helyette egy jól felépített marketingkampány ez az egész. Az új trailerben feltűnik Hugh Jackman, Margot Robbie és Russell Crowe is.

Hirdetés

Amikor kiderült, hogy Danny McBride főszereplésével érkezik a Krokodil Dundee folytatása, még hittünk benne, hogy ez valós lehet, hiszen sorra készülnek a DVD-re szánt folytatások, miért ne kaphatna Paul Hogan 1986-os klasszikusa is ennyi év után egy újabb részt? Majd bejelentették, hogy Chris Hemsworth is a stábhoz csatlakozott, eközben pedig megindultak a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Dundee: The Son of a Legend Returns Home valójában nem is film lesz, hanem az okosan felépített reklámkampány Ausztráliát hivatott népszerűsíteni ausztrál származású sztárokkal. 

Hirdetés

A Dundee népszerűsítése a Super Browlon csúcsosodhat ki - és ez lehet minden idők egyik legdrágább reklámja -, viszont addig is nézzétek meg a legújabb kedvcsinálót, amelyben Danny McBride és Chris Hemsworth mellett láthatjátok Hugh Jackmant, Margot Robbie-t, Russell Crowe-t, Isla Fishert, Ruby Rose-t, Liam Hemsworth-t, Jessica Mauboy-t és Luke Bracey-t is. 

De vajon hol van Paul Hogan? A trailerből kimaradt ugyan, viszont Margot Robbie posztolt egy képet vele Instagramon, szóval valószínűleg ő is fel fog bukkanni valamelyik új videóban.

Throwback to being on set with this aussie legend #MickDundee #DaughterOfDonk 😎🍻@DundeeMovie

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

Várhatóan február 4-én kiderül, hogy mit tartogat számunkra a Rimfire Films a Dundee: The Son of a Legend Returns Home képében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.