Hirdetés

Egy földönkívüli Zalatnay Cinit akarja az Űrpiknik első előzetesében

|

Valakinek elgurult a gyógyszere.

Hirdetés

Ha egy idegen bolygóról jön valaki, akkor okkal gondolhatjuk - okulva filmekből és könyvekből egyaránt -, hogy nem feltétlenül a békés szándék vezérli. Nyilván volt már példa másra is, volt hogy csajozni akartak (A földi lányok csábítóak), volt hogy csak tanulmányozás céljából jöttek (Így csajozz egy földönkívülivel) - arra azonban még nem volt példa, hogy valaki azért jöjjön, hogy a pusztulásra ítélt bolygóról megmentse rajongása tárgyát: Zalatnay Saroltát. 

Hirdetés

Az Űrpiknik egy fiatal lányról, Pannáról szól (az Egynyári kaland sztárja, Walters Lili alakításában), aki megismerkedik egy földönkívülivel (Takács Zalán), ennek a földönkívülinek pedig egy célja van: hogy találkozzon kedvenc énekesnőjével. Főnöke (Árpa Attila) azonban követi őt piciny sárbolygónkra, így ennek a szokatlan párosnak sok-sok veszéllyel kell szembenéznie - miközben ők maguk barátokra lelhetnek egymásban. 

Az előzetes bár szerény véleményem szerint nincsen túl meggyőzően összerakva, mégis pozitívan flúgos cuccnak tűnik - olyannak, ami előnyt tud meríteni Walters Lili bohókás és szeretni való megjelenéséből. A filmet Badits Ákos rendezésében látjuk, a forgatókönyvet pedig Benedek Ágota írta, akinek a tavalyi év folyamán könyve is megjelent Rumbarumbamm címmel, amelyben a karanténban töltött hétköznapjait vetette papírra - nem kevés humorral, szarkazmussal és iróniával fűszerezve. A filmben Walters Lilin és Takács Zalánon kívül felbukkan majd Varga Veronika (Akik maradtak), Lengyel Benjámin (Szép csendben), valamint maga Zalatnay Sarolta is. A filmet július 1-től láthatjuk a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.