Hirdetés

Eli Roth promózza a hamarosan mozikba kerülő új horrorját

|

A Thanksgivinggel a veterán horrorrendező a slasher szerelmeseinek akar kedveskedni.

Hirdetés

Aki netán úgy érezte volna, hogy a slasher alműfaja már csak olyan klasszikus franchise-okból tud megélni, mint a Sikoly vagy a Halloween, az az utóbbi időszakban többször is megcáfolva érezhette magát. Év elején kaptuk meg a Sicket, nemrégiben pedig a Gyilkos a múltból mutatta be újfent, miért is ennyire élvezetes ez a zsáner.

Eli Roth sem akar kimaradni a buliból, ám egy újabb Halloweenre időzített darab helyett ő egyenesen az amerikai Hálaadásra időzíti azt a filmet, amit a legújabb promó-trailere alapján mindig is el akart készíteni: a Thanksgivinget. 

Hirdetés

Két évvel ezelőtt Bruce Campbell-lel készült egy Black Friday nevezetű próbálkozás, ami szintén ezt a Hálaadás körüli időszakot próbálta volna megáztatni a horror közegében, ám az csúnya végeredményt produkált. Az alábbi képkockák viszont ígéretesek, úgyhogy bízhatunk benne, hogy Eli Roth talán képes lesz valami emlékezeteset összehozni. A Thanksgiving alapötlete egyébként Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse című filmjében felbukkanó traileren alapszik.

A hazai mozikban várhatóan november 30-én debütál Roth új horrorja. Ti adtok majd esélyt neki?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.