Hirdetés

Új szinkronos előzetest kapott a Pixar következő animációs filmje

|

Vannak itt fantázialények, varázslat, humor és érzelmes pillanatok is.

Hirdetés

A korábbi három évvel ellentétben (amikor két folytatást, A hihetetlen család 2-t és a Toy Story 4-et kaptuk) a Pixar idén két eredeti sztorival készül a rajongói számára, amelyek közül az első, az Előre (Onward) már márciusban bemutatkozik, a másodikra, a Lelki ismeretekre (Soul) pedig júniusig kell várnunk.

Hirdetés

A Dan Scanlon (Szörny Egyetem) által rendezett animációs filmben egy városi fantáziavilágban két tizenéves elf-fivér nem mindennapi küldetésre indul, hogy kiderítsék, maradt-e még némi varázslat a világban, hogy újra láthassák elhunyt édesapjukat. Nem csupán a rengeteg humorforrást és érzelmes jelenetet tartogató alapkoncepció miatt érdekes a Pixar aktuális alkotása, hanem amiatt is, hogy az eredeti változatban a főszereplőket a Marvel Moziverzum sztárjai, vagyis Űrlord megformálója, Chris Pratt és a Pókembert játszó Tom Holland szólaltatják meg. Íme a legújabb magyar szinkronos trailer, amelyben Holland karaktere megkapta a színész magyar hangját, Baráth Istvánt, Prattet azonban nem Miller Zoltán, hanem Minárovits Péter szólaltatja meg. 

Az Előre március 5-én kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.