Hirdetés

Előzetes érkezett Jean-Claude Van Damme új filmjéhez

|

Az utolsó titkos ügynök idén nyáron fog debütálni a Netflixen.

Hirdetés

Jean- Claude Van Damme-ot nem kell senkinek sem bemutatni. Az akció- és a trashfilmek egy olyan megkerülhetetlen ikonja ő, aki számtalan felejthetetlen és megmosolyogtató pillanatot szerzett a '90-es évek gyerekeinek. Ám ahogy a nagy akciósztárok, úgy Van Damme sem kerülhette ki az öregedést, amire még pluszban rájöttek az alkohol- és drogproblémái is. A 2019-es A túlélés ára óta nem is láttuk filmben, de ez hamarosan változni fog. A legújabb mozija, Az utolsó titkos ügynök ugyanis a következő hónapban debütál majd a Netflixen.

Hirdetés

Eredeti angol címén The Last Mercenary már a napokban kiadott előzetese alapján egy tipikus Van Damme-film lesz a javából. Az egykoron profi titkos ügynöknek vissza kell térni, hiszen régóta elhidegült fia bajba került. Nagy csúzlikkal felszerelt erőszakos alvilági tagok vadásznak a fejére, de Van Damme ezt nem fogja annyiban hagyni. Az utolsó titkos ügynök már most egy olyan régi vágású, faék egyszerű akciófilmnek tűnik, mint amilyenek 20 éve elárasztották a mozik termeit. Hogy erre 2021-ben szükségünk is van-e, még nehéz megmondani.

Az utolsó titkos ügynök idén július 30-án debütál majd Netflixen. Ti be fogjátok majd próbálni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.