Hirdetés

Előzetesen a Malcolm and Marie, Zendaya és John David Washington közös filmje

|

A karantén alatt sikerült elkészíteni a filmet.

Hirdetés

Megérkezett az első előzetes a nagysikerű Eufória sorozat készítőjének, Sam Levinsonnak új filmjéhez, a Malcolm and Marie-hez, amelyben Zendaya és John David Washington alakítják a főszerepet, és amelyet a tavalyi évben, a karantén ideje alatt forgattak le titokban. Levinson ráadásul magával hozta az Eufória operatőrét, Rév Marcellt is, aki ezzel ismét bizonyíthatja tehetségét.

Hirdetés

A történet szerint egy fájdalmasan romantikus drámát követhetünk nyomon, amelyben egy filmrendező (Washington) és barátnője (Zendaya) egy ünnepi filmpremier után hazatér, miközben várja a kritikai és pénzügyi sikereket. Az este azonban hirtelen fordulatot vesz, amikor felszínre törnek kapcsolatuk gondjai, és szerelmük ereje tesztelésre kerül.

A projekt elkészüléséről érdemes tudni, hogy a koronavírus-járvány miatt egy körülbelül kéthetes időkeret között forgatták le, méghozzá számos egészségügyi szerv jóváhagyásával, s a szükséges orvosi előírások betartása mellett. A forgatások alatti emberi interakciót minimalizálva a színészek maguk feleltek ruházatukért vagy épp az általuk használt mikrofonokért, ahogy a stáb étkeztetése is szűk csoportokban, aktív fertőtlenítés mellett zajlott. A rendező és csapata között, amikor csak lehetett, videóchates kommunikáció történt, ezzel is csökkentve az egészségügyi kockázatokat, ahogy a jelenetek próbáit is szabad levegőn, nyitott térben tartották, a produkció költségeinek egy jelentős részét pedig maga Zendaya és Washington finanszírozta.

A film február 5-én érkezik a Netflix kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.