Hirdetés

Előzetesen a Pat Morita életéről szóló dokumentumfilm

|

Cobra Kai - and Miyagi - never dies!

Hirdetés

Most, hogy a Cobra Kai kirobbanó sikerének hála egy újabb generáció ismerkedik meg a klasszikus Karate Kölyök filmekkel érthető, hogy nagyobb reflektorfény hárul azok egykori sztárjaira. Ralph Macchio és William Zabka természetesen jó okkal fürdőznek most a népszerűségben, hiszen a Cobra Kai sikere nélkülük elképzelhetetlen lenne (executive producerei is a szériának), de mint az köztudott, az eredeti stábból ez már nem mindenkinek adatik meg. A trilógia rendezője, John G. Avildsen (Rocky) 2017-ben hunyt el, a filmek legikonikusabb alakját, Mr. Miyagit megformáló Pat Morita pedig már 2005-ben.

Hirdetés

A sorozat eddig is minden évadban folyamatosan lerója a tiszteletét a néhai színész előtt, a harmadik szezon negyedik részében például már zsebkendő szorongatóan. Éppen ezért nem véletlen, hogy annak kultikus figuráját (Oscar- és Golden Globe-jelölés) megszemélyesítő Morita életéről most ismét dokumentumfilmet készítenek. Ismét, ugyanis nem a More Than Miyagi: The Pat Morita Story lesz az első, amely Morita pályáját veszi górcső alá, de a Cobra Kai sikere most talán nagyobb figyelmet irányíthat erre a különös életútra.

Kevin Derek rendező ugyan már 2015-ben, tehát jóval a Cobra Kai színrelépése előtt készített egy dokumentumfilmet Moritáról a The Real Mr. Miyagi címmel, de a More Than Miyagi: The Pat Morita Story szemmel láthatóan annak feljavított változata lesz és a Karate Kölyökre felhúzva - megszólaltatva Ralph Macchiót, William Zabkát és Martin Kove-t többek között - de beszélve a komikusi karrierről, a gyermekkori bénulásról és az életét végigkísérő alkoholizmusról is. A dokumentumfilm az iTunes-on és az Amazon Prime Videón debütál majd február 5-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.